Dank voor het aanvragen
van het E-book "Uit de Engelenwerkplaats"

Het E-book is naar jou onderweg. Binnen Enkele minuten ontvang je een mail om jouw aanvraag te bevestigen.

Ik heb ook nog een verrassing voor je....
Samen met de Engelen heb ik een inspirerend programma gemaakt, de Rode Loper.

Je kunt deelnemen aan het Rode Loper Programma voor slechts 33 euro


Rol jij die uit? Doe je mee?

De Rode Loper

Wil je….
meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd?
stoppen met je kleiner maken dan je bent?
gebruik maken van al je mogelijkheden en talenten?
je zelf accepteren en lichtvoetig en makkelijker jouw leven leiden?

Dan is het nu tijd om jouw Rode Loper uit te rollen!

Doe mee en ontdek….
dat jij de sleutel (de loper) van je hart in handen hebt
leer die loper gebruiken
ontdek dat je het waard bent te schitteren en te stralen
ervaar hoe belangrijk het is om je Zelf te zijn.

Wat ontvang je?

Ervaringen van deelnemers

Ja, Ja dit is er weer zo een!!! Dit bedoel ik nou, dat voor een ieder ander het zo goed is om de Rode Loper te volgen van jou. Zeker in deze tijd nu je (zoals ik) meer tijd en rust voor jezelf kan in lassen om dieper bij jezelf naar binnen te gaan. Dit is een prachtige handgreep om er mee aan de slag te gaan, zelf onderzoek. We weten het wel maar door jouw liefdevolle benadering en begeleiding worden mijn ogen weer geopend hoe het zit!!!
Door toch wel het snelle leven en energieën die om je heen zijn,  raak je weer van je eigen pad af of zeg je tegen jezelf: komt straks wel dan ga ik er even voor zitten! Dit gebeurt natuurlijk niet want dan zijn er weer andere intermezzo’s die je bezig houden pffff. Jouw programma, lieve Lia drukt mijn neus weer op de feiten op een liefdevolle manier dat ik tijd, energie en liefde voor mijzelf ga creëren en dat is zo’n dag als vandaag.

Natuurlijk mag je deze delen, het is de waarheid niets anders dan de waarheid. Het is je eigen persoonlijke groei zoals ik er naar kijk en een prachtig handvat om de informatie in je HART op te slaan en te leren in alle rust het dagelijks te gebruiken met een dosis aan vertrouwen.

Karen

“Lia was hierin een beetje mijn ‘personal trainer’. Wat het mij heeft opgeleverd? Is rust, rust in mijn hoofd. Maar vooral ook mezelf beter begrijpen en eigenlijk dingen afleren: gewoontes, overtuigingen. Ik ben veel meer mezelf geworden. Leefde ik eerst mijn leven zoals ik dacht dat ik het moest, nu leef ik meer zoals ik ben.”

Rita

IK HAD DIT PROGRAMMA NIET WILLEN MISSEN! aanrader voor IEDEREEN, waar je ook bent in je ontwikkeling! Verdiepen kan altijd! Dankjewel!

Dankjewel alle rode lopergangers in de facebookgroep voor het delen, meeleven en meelopen / uitrollen ieder over of van zijn eigen rode loper!

Op het werk luisterde ik de liedjes steeds weer. Ik werd er steeds blijer .  Stond ‘s morgens voor de spiegel met een grote glimlach op  mijn gezicht .
Ben nu blij met mijn lichaam zo als ik ben. Sta nu vaak te dansen op de muziek van ABBA.  Heb kleding op geruimd en nieuwe gekocht met meer kleur. Heb me zelf op parfum getrakteerd en een nieuwe winterjas. Voelt zo goed.

Ben nu blij met me zelf : ik tel mee.

Het programma was fijn elke dag weer . Het programma is zo fijn dat je er energie krijgt .  Maak me minder druk . Zie nu meer dingen. Het waren fijne dagen we hebben veel geleerd op deze Rode loper, ik  ben rijker geworden.

Ontzettend bedankt voor dit mooie, waardevolle, rode loper programma! Veel was herkenbaar voor mij. Aandachtspunten opnieuw aangeraakt. Door de rode loper ook tijd voor mezelf genomen!

Ik vond het een heel prettig programma. Veel verschillende teksten, gedichten, invalshoeken, liedjes en opdrachten, waardoor er
bewustwording plaats kon vinden. Ik merk zelfs dat ik het nu zelfs wel een beetje jammer vind dat het programma is afgelopen en er geen mailtjes meerkomen.

Elke dag heb ik de tijd genomen om de mail goed door te lezen en ik heb de meeste opdrachten ook uitgevoerd. Ook heb ik alle mailtjes uitgeprint en in een mapje gedaan. Dit mapje heb ik binnen handbereik, zodat ik telkens (zodra ik merk dat ik er behoefte aan heb) weer opnieuw bepaalde opdrachten of teksten tot mij kan nemen. Deze herhaling vind ik prettig en dat heb ik vaak ook nodig/behoefte aan. Dan kan het (nog) dieper inzakken/indalen’.

Wat heeft het je al gebracht?
Een stuk rust en zelfacceptatie. Een besef dat het bij mezelf begint.

Zelfwaardering, zelfliefde, zelfbesef. Ik ben zelf aan zet, in positieve zin.
Het voelt goed. Bewustwording.

Zou het programma aan iemand anders aanbevelen en waarom?
Jazeker. Omdat het me nu al rust en bewustzijn heeft gebracht en dat gun ik iedereen die dit ook graag zou willen en/of
hier behoefte aan heeft.