De Rode Loper

Wil je….
meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd?
stoppen met je kleiner maken dan je bent?
gebruik maken van al je mogelijkheden en talenten?
je zelf accepteren en lichtvoetig en makkelijker jouw leven leiden?

Dan is het nu tijd om jouw Rode Loper uit te rollen!

Doe mee en ontdek….
dat jij de sleutel (de loper) van je hart in handen hebt
leer die loper gebruiken
ontdek dat je het waard bent te schitteren en te stralen
ervaar hoe belangrijk het is om je Zelf te zijn.

Wat ontvang je?

Ervaringen van deelnemers

“Dank je wel lieve Lia, de eerste dagtekst heb ik al ontvangen vanmorgen.
Ik ben gewoon blij  dat ik doorgezet heb en aan het uitrollen van mijn Rode loper ben begonnen. Ga nu al beter ademen en voel me beter!

Annelies

 

“Om te beginnen heb ik de Rode loper als zeer positief en fijn ervaren! Op de een of andere manier kwamen de boodschappen voor mij in de juiste volgorde binnen. Ik heb álles met aandacht gelezen en werd er blij van, nu nog steeds! Het is gewoon allemaal waar wat er geschreven staat, en als je er zoals ik aan toe bent om je leven een andere wending te geven, gebeurt het bijna vanzelf.

Ik zing zelfs onder de douche, wel vooral lalala, omdat ik na één regel de tekst niet verder weet😀, maar dat maakt niet uit vermoed ik…
Het heeft mij veel meer rust in m’n hoofd gebracht. Ik ben meer mindful bezig, lukt nog niet altijd maar komt vast goed. In één van de dagelijkse berichten staat dat er alleen maar Nu is, als je je daarvan bewust wordt, geeft dat een hoop rust.

Wat het me ook brengt is dat mensen ineens heel vriendelijk gedag zeggen met een glimlach. Ik weet niet hoe het komt hoor, ik zie er nog hetzelfde uit  haha.

Wat ik ook even kwijt wil is dat ik me door de dagelijkse dosis Reiki die ik mezelf nu geef, ik er achter ben gekomen wat  heel veel jaren op me gedrukt heeft en onbewust erg veel stress heeft veroorzaakt. Het is gewoon weg nu!! Als ik er aan denk voel ik er niks meer bij, daar ben ik zo ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Je vroeg wat ik vind van de prijs van de “cursus”, wat je er voor terug krijgt is eigenlijk niet in geld uit te drukken ( mits je er klaar voor bent om anders te gaan denken). Het bedrag dat je er voor vraagt is wel laagdrempelig. Zo zijn er denk ik meer mensen die je er mee bereikt.
Heel veel liefs Lia en dank je wel dat je je zo inzet voor iedereen die het wil.”

Evelien

“Ben nu 7 dagen bezig met de Loper en ik heb veel geleerd al. Elke dag een nieuwe invalshoek. Vanochtend over zuchten over de zwaarte. Dat was verhelderend. Kortom, ik ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen, nog heerlijk 2 weken elke ochtend een nieuwe loper.”

Lydia

Het rode loper programma komt goed binnen. Elke ochtend rond 6.00 uur word ik even wakker en na een paar dagen ontdekte ik dat dat het moment is dat de nieuwe stof letterlijk en figuurlijk binnen komt. Heel fijn om te merken dat die steun er echt is.
Ik schrijf de teksten ( grotendeels) over in een schrift en de uitwerkingen erbij….dit zorgt voor inzicht en het beklijft daardoor beter. De opbouw vind ik fijn en helpt me erg op dit moment.

Stepahanie

Ik vond het fantastisch om aan het programma deel te nemen. Het was fijn om op deze manier even weer na een hectische periode te landen. Het heeft mij ook laten zien dat ik het de afgelopen jaren al heel goed heb gedaan.
Het programma zit goed  in elkaar, is opbouwend en met de muziekstukken ertussendoor gewoon leuk. Het laat me dansen en bewegen! Het stukje van “welke bril draag jij vandaag” is ook super. Ik raad iedereen aan met dit programma mee te doen

Evelien

Wat heeft de rode loper me veel bewustzijn gebracht. Vooral ook het besef dat het plezier weg was in mijn leven. Door de gebeurtenissen was ik een schim van mezelf geworden en had mijn grenzen niet meer bewaakt met alle gevolgen van dien.

Nu heb ik weer handvatten om dit te voorkomen door dicht bij mezelf te blijven.  Dit in combinatie met de engelencruises die ik vorig jaar heb gedaan is er een licht, kracht in mij wakker geworden . Ik ben dankbaar maar ook bewust dat ik hier erg zuinig op moet zijn.

Petra