Doorgaan op de ingeslagen weg

Wil je….
Na het uitrollen van jouw rode loper
verder je weg gaan
zonder een rugzakje vol moeilijke herinneringen?
niet langer een gevangene van het verleden zijn?

Wil je….
dóór op de ingeslagen weg van verandering?
bewuster worden van wie je bent en wat je doet?
vrijer en onbevangen genieten van je leven?

Dan is het nu tijd om “door te gaan op de ingeslagen weg”

Doe mee en ontdek…
hoe afstand te nemen van het verleden
dat je ieder moment nieuwe besluiten kunt nemen
voor een fijner NU en een betere toekomst.

Dit programma is een vervolg op het Rode Loper Programma. 

Mocht je deze nog niet hebben gevolgd, dan kun je HIER meer informatie over dit programma vinden en jezelf hiervoor aanmelden.

Wat ontvang je?

Ervaringen van deelnemers aan het Doorgaan op de ingeslagen weg Programma

Het zijn waardevolle en bewustmakende oefeningen  waar je wat mee kunt. Ik voelde me gesteund doordat je wordt geholpen/ geleid door de dagelijkse oefeningen  en doordat je in een besloten groep iets kunt lezen en delen.

Ik heb opgeruimd in mijn huis en spullen weggebracht. Bewustwording,
Af en toe denken aan dat het is zoals het nu is.

De opbouw en de onderwerpen zijn mooi, bewustwording, inspiratie, de  healing vond ik prettig, vooral op zondag en na n week.

Zou het programma aan iemand anders aanbevelen en waarom?
Ja, omdat je met jezelf bezig bent en aandacht aan jezelf besteed, bewustwording. Je kunt het er weer bij pakken , teruglezen of nog eens uitvoeren als je hier behoefte aan hebt.

Dit programma was erg constructief.  Ik voelde het als persoonlijke gesprekken gericht op mijzelf met een boodschap om toch anders te “leven”, ik ben begonnen! Dank je wel,

Marjolein

Ik heb het programma als heel positief ervaren. Ik ben lekker aan het opruimen geweest  en ook in mezelf. 

Het heeft me heel veel rust gebracht en ervaar elke dag een dag met een gouden randje.

Laat dingen los,  niet alle ballen in de lucht houden en ieder hun eigen verantwoordelijkheden laten nemen. Vaker nee zeggen en voel me zekerder.
Ik zou zeker een ieder dit programma aanbevelen het brengt je zo veel inzichten en ook al kom je jezelf tegen dat is alleen maar goed want zo leer je loslaten

Ik vond het een heel prettig programma. Veel verschillende teksten, gedichten, invalshoeken, liedjes en opdrachten, waardoor er bewustwording plaats kon vinden. Ik merk zelfs dat ik het nu zelfs wel een beetje jammer vind dat het programma is afgelopen en er geen mailtjes meer komen.

Elke dag heb ik de tijd genomen om de mail goed door te lezen en ik heb de meeste opdrachten ook uitgevoerd. Ook heb ik alle mailtjes uitgeprint en in een mapje gedaan. Dit mapje heb ik binnen handbereik, zodat ik telkens (zodra ik merk dat ik er behoefte aan heb) weer opnieuw bepaalde opdrachten of teksten tot mij kan nemen. Deze herhaling vind ik prettig en dat heb ik vaak ook nodig/behoefte aan. Dan kan het (nog) dieper ‘inzakken/indalen’.

Wat heeft het je al gebracht?
Een stuk rust en zelfacceptatie. Een besef dat het bij mezelf begint. Zelfwaardering, zelfliefde, zelfbesef. Ik ben zelf aan zet, in positieve zin. Het voelt goed. Bewustwording.

Zou het programma aan iemand anders aanbevelen en waarom?
Jazeker. Omdat het me nu al rust en bewustzijn heeft gebracht en dat gun ik iedereen die dit ook graag zou willen en/of hier behoefte aan heeft.